Arrenca #ViaUnilateral

El moviment #ViaUnilateral es presenta avui fent pública la web viaunilateral.cat, on s’exposen les raons que han motivat el seu impuls per tal de crear, des de la base, la unitat de tothom qui estigui convençut que la via unilateral és l’únic camí cap a la independència, que cal exigir als partits polítics que facin efectiu el mandat de l’1 d’octubre i que, arribat el moment, estarà disposat a defensar la República Catalana.

#ViaUnilateral és una iniciativa d’un grapat de veïns d’Arenys de Munt que –com ja vàrem fer amb la consulta de 2009, i amb tota la humilitat del món–, tornen a fer una proposta a Catalunya, amb la sincera esperança de ser l’espurna que mobilitzi de nou tot un país cap a la llibertat.

És un moment crític. Es presenta una nova finestra d’oportunitat. O l’aprofitem, o l’estat espanyol ens passarà per sobre com una piconadora.

La tasca és descomunal, però el futur de Catalunya s’ho val.