#ViaUnilateral arriba a Barcelona

Veïnes, veïns, entitats i col·lectius de diversos barris de Barcelona, se sumen al moviment #ViaUnilateral i s’organitzen per recuperar la unitat de l’independentisme i exigir que es faci efectiu el mandat de l’1 d’octubre.

La complexitat de Barcelona no és obstacle perquè ja s’estigui treballant amb entusiasme en difondre la iniciativa a la resta de la ciutat. També s’està coordinant ja, l’acció de recollir signatures per demanar als regidors dels diferents grups polítics de l’Ajuntament que es debati i voti, en el ple municipal, la moció de compromís amb la via unilateral com a únic camí per assolir la independència de Catalunya.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és forçar el debat de la moció, que necessàriament obligarà cada grup municipal a fer públic el posicionament de la seva formació pel que fa al compromís de fer efectiva la ruptura amb l’estat espanyol per la via unilateral.

#ViaUnilateral impulsa i facilita que aquesta recollida de signatures pugui ser replicada a tots aquells pobles, viles i ciutats on la ciutadania organitzada decideixi fer-ho. Farà també un seguiment posterior de les mocions aprovades i de quines formacions han donat suport en cada cas.

Contacta’ns i t’explicarem com fer-ho.

Empoderem-nos i deixem ben clar als partits polítics que els nostres vots seran sempre per dur a terme la ruptura amb l’estat espanyol.

No permetem que els interessos partidistes determinin el nostre futur.

Exigim als partits fer efectiu el mandat de l’1 d’octubre.