Vic se suma a #ViaUnilateral

Vic, 3 d'octubre

Veïnes i veïns de Vic se sumen al moviment #ViaUnilateral i s’organitzen per recuperar la unitat de l’independentisme i exigir que es faci efectiu el mandat de l’1 d’octubre.

En breu, iniciaran l’acció de recollir signatures per demanar als regidors dels diferents grups polítics del poble que debatin i votin en el ple municipal la moció de compromís amb la via unilateral com a únic camí per assolir la independència de Catalunya.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és forçar el debat de la moció, que necessàriament obligarà cada grup municipal a fer públic el posicionament de la seva formació pel que fa al compromís de fer efectiva la ruptura amb l’estat espanyol per la via unilateral.

#ViaUnilateral impulsa i facilita que aquesta recollida de signatures pugui ser replicada a tots aquells pobles, viles i ciutats on la ciutadania organitzada decideixi fer-ho. Farà també un seguiment posterior de les mocions aprovades i de quines formacions han donat suport en cada cas.

Contacta’ns i t’explicarem com fer-ho.

Empoderem-nos i deixem ben clar als partits polítics que els nostres vots seran sempre per dur a terme la ruptura amb l’estat espanyol.

No permetem que els interessos partidistes determinin el nostre futur.

Exigim als partits fer efectiu el mandat de l’1 d’octubre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *