L’Ajuntament de Centelles vol ajornar de nou el debat de la moció

L’equip de govern a l’Ajuntament de Centelles, liderat per PSC i amb el suport de JxCAT i CUP, vol ajornar per a després de les eleccions el debat de la moció impulsada per la plataforma #ViaUnilateral. Els tres grups de l’oposició són del parer que la moció ha de ser debatuda en el ple d’aquest vespre.

Amb el suport de 286 signatures de veïns i veïnes de Centelles, #ViaUnilateral va presentar el 18 de desembre la sol·licitud per tal que fos debatuda en el ple municipal la moció de compromís amb la via unilateral com a únic camí per assolir la independència.

La Junta de portaveus va desestimar que la moció fos debatuda en el ple de desembre, Ara, la proximitat de les eleccions augmenta la incomoditat dels partits per haver de posicionar-se i tornen a posposar el debat per a després de les eleccions.

Els tres grups de l’oposició, Fem Centelles, Ara Junts per Centelles i Primàries, intentaran que la moció sigui debatuda en el ple d’aquest vespre.

Es debatrà finalment la moció?

Ple municipal 27/01/21 a les 21:00h

Podeu seguir el ple en directe a https://centelles.video/