ERC i JxCAT no gosen debatre la moció de #ViaUnilateral a Arenys de Mar

La junta de portaveus prèvia al ple municipal d’Arenys de Mar, celebrat dijous passat, va retirar a darrera hora el debat de la moció de #ViaUnilateral, per por a les possibles responsabilitats penals. Només la CUP va tornar a defensar que la moció fos debatuda en el ple, com s’ha fet en molts altres municipis.

saber més

Guissona aprova la moció de #ViaUnilateral amb els vots de Primàries

El Ple municipal de Guissona va aprovar ahir la moció de compromís amb la via unilateral, gràcies als vots de Primàries i un sol de JxCAT, que va donar llibertat de vot als seus regidors. La resta del grup i els regidors d’ERC, es van abstenir.

(més…)

Montmeló rebutja la moció de #ViaUnilateral amb l’abstenció d’ERC

El ple de l’ajuntament de Montmeló, celebrat dimarts passat, ha rebutjat quasi per unanimitat la moció de compromís impulsada per #ViaUnilateral.

(més…)

Cornellà del Terri aprova la moció de #ViaUnilateral, després de les eleccions

El ple de l’Ajuntament de Cornellà del Terri, celebrat el passat 18 de febrer, va aprovar la moció de compromís impulsada per #ViaUnilateral. ERC i JxCAT van donar llibertat de vot als regidors dels seus respectius grups municipals.

(més…)

Berga aprova la moció de #ViaUnilateral

El ple de l’Ajuntament de Berga va aprovar ahir la moció impulsada per #ViaUnilateral, amb els vots a favor de CUP, ERC i JxCAT.

(més…)

ERC i JxCAT rebutgen debatre la moció a Arenys de Mar

Els grups municipals d’ERC i JxCAT van alertar de les possibles responsabilitats penals per justificar el rebuig a la proposta de la CUP de debatre la moció impulsada per #ViaUnilateral en el ple de dijous passat, seguint el procediment d’urgència per tal de superar tots els entrebancs amb què s’ha topat la iniciativa ciutadana a Arenys de Mar.

(més…)

ERC veta de nou la moció a Balaguer perquè no li agrada el text

ERC ha tornat a imposar la majoria absoluta que té a l’Ajuntament de Balaguer per rebutjar el debat d’urgència de la moció en el ple, demanat per la CUP i JxCAT.

(més…)

El Masnou tomba la moció de #ViaUnilateral per les abstencions d’ERC i JxCAT

La CUP s’ha quedat sola donant suport a la moció ciutadana #ViaUnilateral en el ple municipal celebrat avui. Les abstencions d’ERC i JxCAT han estat determinants perquè finalment la moció hagi estat tombada.

(Hi haurà ampliació)

(més…)

Alella aprova la moció de #ViaUnilateral

El ple municipal de l’Ajuntament d’Alella, celebrat avui, ha aprovat la moció impulsada pel moviment ciutadà #ViaUnilateral, amb els vots a favor de JxCAT i CUP, i l’abstenció d’ERC.

(més…)

Sant Antoni Vilamajor aprova la moció de #ViaUnilateral

El ple municipal de Sant Antoni de Vilamajor ha aprovat aquest vespre –amb cap vot en contra–, la moció impulsada per #ViaUnilateral. JxCAT i ERC han votat a favor.

(més…)