ERC i JxCAT a Teià es desentenen de la petició ciutadana #ViaUnilateral

Incòmodes amb el text de la moció de suport a la via unilateral, tant l’equip de govern d’ERC, com els regidors de JxCAT a l’oposició, refusen debatre la petició ciutadana en el ple.

(més…)

L’Esquirol aprova la moció de #ViaUnilateral amb els vots de regidors d’ERC

El ple de l’Ajuntament de L’Esquirol, celebrat ahir 12 d’abril, va aprovar la moció de compromís impulsada per #ViaUnilateral, amb els vots favorables de JxCAT i diversos regidors d’ERC.

(més…)

Avancem!

El passat 14 de febrer, els independentistes hem tornat a deixar clar que seguim fermament decidits i que som majoria, ara també en vots. Des de #ViaUnilateral continuarem recordant als partits polítics que cal fer efectiu el mandat de l’1 d’octubre.

(més…)

Calldetenes aprova la moció de #ViaUnilateral

El ple de l’Ajuntament de Calldetenes, celebrat el primer de març, ha aprovat la moció de compromís impulsada per #ViaUnilateral, amb els vots a favor de JxCAT i CUP, i amb l’abstenció d’ERC.

(més…)

ERC i JxCAT no gosen debatre la moció de #ViaUnilateral a Arenys de Mar

La junta de portaveus prèvia al ple municipal d’Arenys de Mar, celebrat dijous passat, va retirar a darrera hora el debat de la moció de #ViaUnilateral, per por a les possibles responsabilitats penals. Només la CUP va tornar a defensar que la moció fos debatuda en el ple, com s’ha fet en molts altres municipis.

(més…)

Guissona aprova la moció de #ViaUnilateral amb els vots de Primàries

El Ple municipal de Guissona va aprovar ahir la moció de compromís amb la via unilateral, gràcies als vots de Primàries i un sol de JxCAT, que va donar llibertat de vot als seus regidors. La resta del grup i els regidors d’ERC, es van abstenir.

(més…)

Montmeló rebutja la moció de #ViaUnilateral amb l’abstenció d’ERC

El ple de l’ajuntament de Montmeló, celebrat dimarts passat, ha rebutjat quasi per unanimitat la moció de compromís impulsada per #ViaUnilateral.

(més…)

Cornellà del Terri aprova la moció de #ViaUnilateral, després de les eleccions

El ple de l’Ajuntament de Cornellà del Terri, celebrat el passat 18 de febrer, va aprovar la moció de compromís impulsada per #ViaUnilateral. ERC i JxCAT van donar llibertat de vot als regidors dels seus respectius grups municipals.

(més…)

Berga aprova la moció de #ViaUnilateral

El ple de l’Ajuntament de Berga va aprovar ahir la moció impulsada per #ViaUnilateral, amb els vots a favor de CUP, ERC i JxCAT.

(més…)

ERC i JxCAT rebutgen debatre la moció a Arenys de Mar

Els grups municipals d’ERC i JxCAT van alertar de les possibles responsabilitats penals per justificar el rebuig a la proposta de la CUP de debatre la moció impulsada per #ViaUnilateral en el ple de dijous passat, seguint el procediment d’urgència per tal de superar tots els entrebancs amb què s’ha topat la iniciativa ciutadana a Arenys de Mar.

(més…)