Envia un missatge als polítics

El meu vot és per fer efectiu l’1 d’octubre

Escriu un correu personal als polítics per fer-los saber que en les properes eleccions votaràs a qui es comprometi a treballar per fer efectiu el mandat de l’1 d’octubre en aquesta legislatura.

Destinatari/a
Missatge

Benvolgut/da,

L’1 d’octubre vaig votar i defensar les urnes perquè vull que Catalunya esdevingui un estat independent en forma de República.

Tres anys després, no puc acceptar que es posi en dubte la legitimitat i la validesa de l’1 d’octubre. Ni tampoc que s’hagi de validar amb un nou referèndum, ni supeditar-lo a un percentatge en vots quan existeix ja una majoria parlamentària continuada que faria possible declarar la independència.

L’estat espanyol demostra, constantment, que mai reconeixerà ni negociarà democràticament el dret a l’autodeterminació de Catalunya. No aturarà la repressió, l’espoli i els atacs a la llengua i la cultura catalana, fins a aconseguir assimilar-nos completament com una regió més d’Espanya.

Per tant, la via unilateral és l´únic camí cap a la independència.

Ara se’m demana que torni a votar i tinc clar que ho faré per a qui es comprometi a fer efectiu, en aquesta legislatura, el mandat sorgit de les urnes l’1 d’octubre.

Per això m’agradaria saber quina és la teva posició i la del teu partit:

Esteu compromesos en declarar unilateralment la independència de Catalunya en aquesta legislatura?

Atentament,

Signat:
Email:

1

Tria el/la destinatari/a.
Prem el botó de generar email i se t’obrirà el teu programa de gestió de correus .

2

Escriu l’assumpte del correu, edita el text com més t’agradi i posa el teu nom al final per firmar. Ara ja el pots enviar.