Moció de compromís municipal

Amb aquesta acció ens mobilitzem per dir als polítics que tenim més propers, els regidors del nostre ajuntament, que volem que es faci efectiu el mandat popular sorgit de les urnes l’1 d’octubre: que Catalunya esdevingui un estat independent en forma de República.

I ho fem recollint signatures que presentem a cada Ajuntament demanant que sigui debatuda i votada en el ple una moció de compromís municipal amb la via unilateral.

El debat de la moció en el ple obligarà necessàriament cada grup municipal a fer públic el posicionament de la seva formació pel que fa al compromís de fer efectiva la ruptura amb l’estat espanyol per la via unilateral.

#ViaUnilateral impulsa i facilita tot el material per tal que aquesta acció pugui ser replicada a tots aquells pobles, viles i ciutats on la ciutadania organitzada decideixi fer-ho. Farà també un seguiment posterior de les mocions aprovades i de quines formacions han donat suport en cada cas.

Contacta’ns i t’explicarem com fer-ho.

Empoderem-nos i deixem ben clar als partits polítics que els nostres vots seran sempre per dur a terme la ruptura amb l’estat espanyol.

No permetem que els interessos partidistes determinin el nostre futur.

Exigim als partits fer efectiu el mandat de l’1 d’octubre.