Política de privadesa

Qui som

Som veïnes i veïns d’Arenys de Munt astorats per la situació que estem vivint a Catalunya.

La nostra adreça web és: https://viaunilateral.cat

Podeu contactar escrivint-nos a femvia@viaunilateral.cat

També podeu subscriure-us als nostres canals de Telegram, Twitter i Facebook, que trobareu sempre a la capçalera o a peu de pàgina.

No recollim cap dada personal

El nostre objectiu és la República Catalana, i és des d’aquest sentir republicà que expressem el compromís en el respecte i protecció de les teves dades.

Tan és així, que hem decidit que la millor manera de fer-ho és no recollir cap dada personal. Per aquesta raó, aquest lloc web no utilitza formularis, ni permet comentaris, ni subscripcions, ni registra cap informació en bases de dades.

Per a contactar o enviar-nos informació utilitzeu, si us plau, el correu electrònic o els nostres canals socials.

Galetes

Les galetes (cookies) són petits arxius de text de la pàgina web que s’emmagatzemen a l’ordinador o dispositiu dels usuaris que el visiten.

Aquest lloc web només utilitza galetes pròpies, de caràcter tècnic i de sessió, que emmagatzemen temporalment informació genèrica i anònima que no inclou dades de caràcter personal, amb l’únic objectiu de garantir el funcionament del web i facilitar-te la navegació.

No fem servir galetes de tercers.

Aquest lloc web t’ofereix la possibilitat de compartir els seus continguts en les teves xarxes socials, sense necessitat d’utilitzar galetes.

Correus electrònics

Si ens has contactat en algún moment, és possible que rebis correus electrònics nostres. Si desitges deixar de rebre’n, en ells hi trobaràs sempre l’opció de donar-te de baixa. També pots fer-ho aquí mateix.

Analítiques

No utilitzem cap aplicació per a analitzar el tràfic de visites.

No compartim dades amb tercers

Cap dada personal –fins i tot la resultant de les comunicacions per correu electrònic–, serà compartida o enviada a tercers.