Sumem la força dels nostres vots

L'1 d'octubre vam votar i vam guanyar

A #ViaUnilateral tenim el compromís ciutadà de donar exclusivament el nostre vot a aquelles formacions polítiques que optin per fer efectiu el mandat de l’1 d’octubre i assolir la independència per la via unilateral.

Els partits polítics només escolten la veu del poble quan veuen perillar els seus càlculs electorals.

La força del nostre vot rau en deixar ben clar als partits polítics que els nostres vots seran per a qui es comprometi a fer efectiu el mandat de l’1 d’octubre.

Ara és el moment d’exigir-los un compromís clar i unívoc de que duran a terme la ruptura amb l’estat espanyol en la propera legislatura.

Contracte de lleialtat amb l’1 d’octubre

Per pressionar els polítics, cal que fem visible quants som els qui estem disposats a només votar aquells partits que es comprometin amb fer efectiu el mandat de l’1 d’octubre.

Per fer això possible, #ViaUnilateral està col·laborant amb la iniciativa Escons 1 d’octubre, el primer lobby electoral que vol exigir als candidats que subscriguin públicament un contracte de lleialtat amb l’1 d’octubre, on es comprometin fermament amb els votants que estem convençuts que la via unilateral és l’únic camí cap a la independència.


Sumem la força dels nostres vots

Si tens clar que només votaràs a partits que es comprometin a fer efectiu el mandat de l’1 d’octubre en la propera legislatura

Si vols exigir als candidats el contracte de
lleialtat amb l’1 d’octubre

Subscriu-te
al canal de Telegram d’Escons 1-O

Quants més siguem, més pressió farem

No es registren dades personals
En qualsevol moment podràs sortir del canal, si canvies d’opinió

Si no tens Telegram,
pots descarregar-te’l per a Android o Apple

+info a: www.escons.cat