Fem-nos visibles

La genial idea del llaç groc –per simple i efectiva–, ha permès fer visible, de forma contundent i continuada, el suport popular i transversal a la demanda de llibertat dels presos polítics. Un clar exemple de com un símbol, una imatge, pot generar la unitat des de la base i conjuminar voluntats i esforços en la consecució d’un objectiu.

#ViaUnilateral proposa compartir uns elements visuals i discursius clars i explícits, amb els quals es pugui sentir identificat tothom qui comparteixi que la via unilateral és l’únic camí cap a la independència, que cal exigir als partits polítics fer-la efectiva i que estarà disposat a defensar-la quan calgui.

Creiem molt important que aquests elements no es limitin a circular per les xarxes socials, sinó que cal fer els esforços necessaris perquè també tinguin una forta presència en els carrers de pobles i ciutats, fent així ben visible la reivindicació de la independència.

#ViaUnilateral no és una botiga online, ni pretén obtenir ingressos amb la venda de materials de marxandatge. Amb aquesta acció compartirem eines i idees per tal de promoure que sigui el mateix moviment ciutadà, organitzat en l’àmbit d’entitats, barris, pobles, comarques o com vulgui, qui generi la visibilització de #ViaUnilateral.

En aquest espai compartirem propostes, dissenys i fins i tot el contacte de proveïdors, per tal de fer fàcil que tothom pugui escollir i utilitzar els elements que consideri més convenients.

#ViaUnilateral no té (encara) una idea tan genial com el llaç groc, però confiem en la gran capacitat d’innovació i enginy que sempre ha demostrat l’independentisme a l’hora de manifestar les seves reivindicacions. Us animem a fer-nos saber les vostres propostes, dissenys o proveïdors que considereu més convenients.

postals xarxes socials
pancartes i domaços
xapes

Xapa Via Unilateral
Disseny
Proveïdors:
Busquem proveïdor